Gizlilik ve Çerez Politikamız!

1-Negeziyorum.com ve üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları websitesindeki ''çerezleri'' kullanabilir. Çerezler, bir internet sunucusunun, kayıtların saklanması amacıyla bir bilgisayara veri aktarmasına izin verir. Çerezler ve diğer teknolojiler, kişiye özel bilgiler ile daha iyi hizmet sunmak ve Sitede devam eden erişimi ve Site kullanımını kolaylaştırmak için kullanılmaktadır.

2-Negeziyorum.com'a sağlanan bilgiler KVKK kapsamında işlenebilir ve korunurlar. Detaylı bilgi için lütfen Aydınlatma ve Onay Metni'ni ziyaret ediniz.

3-Websitemiz geçici ve kalıcı tip çerezleri, sizi web sitemizin diğer kullanıcılarından ayırt etmek ilgi alanlarınıza ve tercihlerinize göre düzenleme yapmak için kullanılmaktadır.

4-Negeziyorum.com ziyaretçilerin websitesini nasıl kullandıklarını takip etmeye ve anlamaya yardım edecek internet sitesi analizlerini yürütmek amacıyla bu bölümde açıklanan teknolojileri kullanan diğer servis sağlayıcıları ile çalışabilir. Bu kuruluşlar, ilgili bilgileri almadan önce yazılı olarak başka bir amaçla kullanmayacaklarını taahhüt eder.

5-Site içerisinde, başka web siteleriyle ilgili çeşitli linkler ve bannerlar bulunmaktadır. Üye bu web sitelerini ziyaret ederken ve kullanırken dikkatli davranmalıdır. Bu sitelerin operatörleri Negeziyorum.com üyeleriyle ilgili çeşitli bilgiler toplayabilirler ve bu bilgileri Negeziyorum.com'un kullanacağından farklı bir amaç için kullanabilirler. Negeziyorum.com bu sitelerin işlemlerinden ve gizlilik prensiplerinden sorumlu değildir.

6-Bilgilerinizin çerezler vasıtasıyla toplanmasını istemiyorsanız, çoğu tarayıcıda çerezlerin kullanımını devre dışı bırakmanıza izin veren basit bir prosedür mevcuttur. Ancak eğer çerezlerin kullanımını devre dışı bırakırsanız bu Negeziyorum.com'daki kullanıcı deneyiminizi etkileyebilir. Örneğin bazı sayfaları göremeyebilir veya sizin için websitesinin özelleştirilmesini engelleyebilirsiniz.

Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma ve Onay Metni

1-Kişisel verileriniz kimin sorumluluğunda?
Bu aydınlatma ve onay metni, Negeziyorum'a sizin tarafınızdan iletilen veriler için geçerlidir. MEtinden ''Negeziyorum'', ''bize'', ''biz'' veya ''bizim'' larak yapılan referansalar, Negeziyorum.com anlamına gelmektedir. Kişisel verileriniz Negeziyorum'a aktarıldığında bu verilerin Veri Sorumlusu oluruz.

2-Sizden aldığımız kişisel veriler
Bu aydınlatma ve onay metninde ''kişisel veriler'' derken size ilişkin ve de sizi doğrudan veya elimizde olabilecek diğer verilerle birlikte tanımamıza sağlayacak verileri kastediyoruz. Bu verileri websitesine kayıt aşamasında ve sonrasında doğrudan sizden temin ediyoruz. Sizlere dair olarak aşağıdaki kişisel verileri alabiliriz:

-Adınız ve iletişim verileriniz (ünvan, ad, soyad, diğer isimler, posta adresi, e-posta adresi, telefon numaraları)
-Doğum tarihiniz
-Gittiğiniz yerler
-Gitmek istediğiniz yerler
-Cinsiyetiniz
-Sosyal medya hesaplarınız
-Fotoğrafınız
-Üzerinde bizimle iletişime geçtiğiniz araçlar (örneğin, e-posta, mektup, arama veya sosyal medyada gönderi ve mesajlar) web sitemizi veya mobil uygulamamızı nasıl kullanacağınıza dair veriler.
-Çerezler veya benzer araçlar sayesinde web sitesini nasıl kullandığınıza dair elde edilen veriler. Çerezler, tarayıcınız tarafından bilgisayarınızın hard diskinde depolanan küçük bilgi parçalarıdır. Web sitemizde dolaşmanızı ve de bizim sizlere web sitemize giriş yapmanız gibi özellikleri sunmamızı sağlarlar. Çerezleri nasıl kullandığımız ve bunları nasıl kaldırabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi için Gizlilik ve Çerez Politikamızı okuyun...

3- Aldığımız verileri neden ve nasıl saklıyoruz?
Özetleyecek olursak kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar için kullanıyoruz:
-Sizi ürünlerimiz ve hoşunuza gidebilecek fırsatlar hakkında bilgilendirmek E-posta listemize kaydolduysanız websitemizdeki sizi ilgilendirebilecek yazıları veya fırsatları e-posta yoluyla gönderebiliriz. Hakkınızda edindiğimiz verileri tercihleriniz ışığında bir profil oluşturmak ve de size özel yazı ve rehberleri göndermek için kullanabiliriz.
-Hizmetlerimizi geliştirmek, yönetimsel amaçlarımızı yerine getirmek ve işletmemizin çıkarlarını korumak, kişisel verilerinizi kullanacağımız iş amaçlarına muhasebe, faturalandırma, güvenlik, hukuki amaçlar, istatiksel analiz ve pazarlama analizi, sistem testleri, bakım ve geliştirme dahildir. Örneğin, vergi kayıtlarını tutma ve denetleme gibi hukuki yükümlülüklerimiz doğrultusunda kişisel verilerinizi kullanmamız da bunlara dahildir. Belirli hukuki yükümlülük olmadığı takdirde bu kişisel verileri işletmemizi yönetmek ve de kayıtlarımızı doğru ve güncel tutmak adına işleriz.

Bu aydınlatma ve onay metninde belirtilen herhangi bir amacı yerine getirmek adına kişisel verilerinizin kullanılmasına itiraz ediyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

4- Aldığımız verileri ne şekilde paylaşabilir veya aktarabiliriz?

Kişisel verilerinizi aşağıdakilerle paylaşabiliriz:
-Sitemiz ve de hizmetlerimizi ve sizin kullanıcı tecrübenizi geliştirmemiz için gereken hizmetleri bize sağlayan tedarikçiler; ve
-Yasal olarak paylaşımı istendiği takdirde devlet kurum ve yetkilileri.

 Bu paylaşım, yukarıda belirtilen amaçlar için yada tabi olduğumuz belirli hukuki yükümlülüklere uygun olarak yapılacaktır.

5- Kişisel verileriniz ne kadar süre tutuyoruz?

Kişisel verileriniz, websitemizde üyeliğiniz süresince tutulacaktır. Üyeliğiniz sona erdirdiğiniz zaman, kanunda saklamamız için bir yükümlülüğümüz bulunmadığı takdirde silinecek, yok edilecek ve bazı durumlarda da anonim hale geitirilecektir.

6- Kişisel verilerinize kimler erişebilir?

Kişisel verilerinize erişim (i) şirket içi ve / veya (ii) kullanıcılara yönelik hizmetleri gerçekleştiren/gerçekleştirecek olan kurum ve kuruluşlar gibi yetkili üçüncü taraf servis sağlayıcılarıyla ''yanlızca blmesi gereken kişilere, yalnızca bilinmesi gereken kadar'' kuralına uygun olarak kısıtlanmaktadır.

7- Haklarınız

Negeziyorum tarafından verisi işlenen tüm gerçek kişiler adrese başvurarak kendisiyle ilgili;

a.Kişisel veri işlenip işlenmediğiniz öğrenme,
b.Kişisel verileri işlenmişse bununla ilgili bilgi talep etme,
c.Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
ç.Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, 
d.Kişisel verilerin korunması kanunu'nun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesi veya yok edilmesini isteme,
f. (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
g.İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
ğ.Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarar uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.


8-Bizimle nasıl iletişime geçebilirsiniz?
Bu aydınlatma ve onay metnine dair herhangi bir sorunuz, yorumunuz veya isteğiniz varsa lütfen sitemizdeki iletişim formundan bize ulaşabilirsiniz.


9-Bu aydınlatma metninde yapılabilecek değişiklikler
Zaman zaman bu aydınlatma ve onay metninde değişiklikler yapabiliriz. Bu aydınlatma ve onay metni yeni bir sürüm olduğu takdirde bunu web sitemizde yayınlayacağız.

 

Görüşleriniz Bizim İçin Önemli!

Hakkımızda          Kullanım Şartları          Gizlilik Sözleşmesi          Site Haritası          İletişim

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

Negeziyorum © Her Hakkı Saklıdır |2015|